NIEUWS
KUNST
Kunsttour Maastricht 25 t/m 28 mei
14-05-2012
Ook dit jaar neemt de Universiteit deel aan de kunsttour 2012 van vrijdag 25 tot en met 28 mei. Op het binnenhof van het Hof van Tilly van de Faculteit der Cultuur- en maatschappijwetenschappen zal de kunstenaar Matthes Straetman een graffitiwerk maken.
De KunstTour is een eigenzinnig, meerdaagse manifestatie voor beeldende kunst, design, nieuwe media- en klankkunst. Dit jaar van vrijdag 25 tm maandag 28 mei met als hoofdlocatie de Royal Mosa (Meerssenerweg 538)
 
De KunstTour is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij je de stad Maastricht, met de Royal Mosa (Meerssenerweg 358) als episch centrum, te voet of op de fiets, van een geheel nieuwe kant leert kennen.
Broedplekken, ateliers, kunstinstellingen en publieke ruimtes bieden onderdak aan zo een 200 kunstenaars uit Maastricht en het achterland. Het thema vam dit jaar is Genius Loci. Oftewel de geest van de Plek. Tijdens de Genius Loci fietstour ontdek je karakteristieke pleken in Maastricht vol klankkunst en beeldende kunst. 
Vertel het voort en bezoek tijdens het laatste en altijd zonnige weekend van mei de KunstTour; creativiteit, inspiratie en heel veel kunst!
Meer info op www.kunsttour.com of in het KunstTour schrift (overal verkrijgbaar vanaf begin mei)
© 2018 Kunst- en erfgoedcommissie, Universiteit Maastricht